Monday, April 03, 2006

Neekerisanalla kusetus seis. Neekeripusut uudestaan vaahtosuklaalaatikoiden kylkiin
Kansakunnallinen puheenvuoro: Neekeri-sanasta 3.4.2006 Tampere

Kansakunnan on vihdoin ja viimein saatava totuus asiasta, niin että loppuu neekeröinti asian tiimoilta

Näyttäkää ja todistakaa että neekeri-sana olisi itsessään rikollinen termi.

Jos näin menetellään, niin silloinhan neekereistäkin (kts. esim. wikipediasta ) tehtäisiin automaattisesti rikollisia? Onko logiikkani oikein? En haluaisi uskoa että moista neekereiden olemassaolen kieltävää soopaa kukaan oikeusoppinut voisi väittää, sillä sehän kieltäisi neekereiden olemassaolo aisteillamme. Minäkin näen neekereitä joka päivä vaikken katselisi Ranskan TV:tä.

Englannin kielen negro = neekeri ja "nigger" lienee sama kuin "nekru"? En ole filologi mutta näin minä olen tulkinnut ja havainnut elokuvissa ymv:ssa kirjallisuudessa ja lehdistössä käytettävän ko. termejä.

Tässä hiljan tuli ohjelma keskuuteemmetulleista. Ohjelmassa eräs nainen totesi että he käyttävät sujuvasti toisistaan neekeri - termiä, mutta eivät sitä suvaitse suomalaisilta. - Voitaneen siis todeta jälleen kerran kuka ja ketkä niitä rasisteja ovat?

PS: Miksi nimimerkki Einopillu ei enää esiinny ko. nimimerkillä ja miksei samantien omalla nimellään kuten minä - Sitä samaa kysyn muiltakin?

Olkaa hyvä ja lopettakaa mustiin varjoihin piiloutuminen! ... Olisikohan tämä nimimerkkilitta hyvä esimerkki tavallisten suomalaisten neekeröinnistä = nimimerkkien taakse piiloutumisesta?

Seppo Lehto

Miehitetyt alueemme takaisin mistään tinkimättä, kiitos!
Isänmaa Asialla r.y. Tampere ( Seppo Lehdon kirjoitus otettu talteen keskustelupalstalta)

PS: Todisteeksi keskusteluun julkiset käytettävissä olevat tiedot tietosanakirjoista ja viranomaisten eri rekistereistä, joissa sujuvasti käytetään sanaa neekeri, neekeriviisuista neekeriyhdistyksiin ja kirjoihin mm. Neekerikuningas. Joten turha valehdella minulle tai muille vastaaville suomenkielen käyttäjille, jotka ovat pienestä asti lukeneet kirjallisuutta ymv:aa missä neekeri teki sitä tai tätä tai oli temättä, siinä kuin mustalainen, japsi, saku, skotti, hurri, ryssä tmv:a.

... neekerijazz soimaan jos kestätte; )

Neekeripusu neekeripusuja?

https://neekeripusu.blogspot.com

-------------------------------------------------

1 comment:

Rikoskomisario Juhani Koivumäki rikollinen said...

KANSAKUNNALLINEN TIEDOTUS: TASA-ARVOHAN ON JUMALANPILKKAA

TÄMÄ MAA JA KANSA AIOTAAN TUHOTA NEEKEREILLÄ, ÄHLÄMEILLÄ JA SOMALEILLA. SUOMALAISIA EI TARVITA KUIN ELÄTTÄMÄÄN TÄTÄ KASVAVAA LOISPOPULAATIOTA


Me olemme täällä poliisissa yhteistyössä syyttäjä- ja tuomariviranomaisten kanssa päästäneet rikolliset neekerit, afgaanit, somalit ymv:t kuppaset vierasperäiset loiset rikkomaan yhdenvertaisuutta lain edessä

Olemme myös pyrkineet erilaisin laittomin ja "laillisin" menetelmin rikkomaan ihmisoikeuksia, sekä ihmisten ( suomalaisten ) oikeuksia hallitusmuodossa taattuihin yhdistymis- ja kokoontumisvapauksien oikeuksiin

Tampereen rikolliset viranomaiset ja heidän virallinen edustajansa neekerinkyrpään ihastunut Juhani Koivumäki

PS: Minut tunnistatte sokeritautia sairastavan näköisestä pöhöttyneestä profiilistani, sekä siitä että muistutan marsua, jyrsijä kun olen sukujani

Juhani Koivumäki rikoskomisario rikollinen poliisi Tampereella